Testpagina

Ontslag
de 7 eigenschappen van covey
rudo-van-overbeke

Ontslag na 25 jaar dienst. Wat doe je dan? Mijn keus is dankbaarheid.

Ja, een ontslag na bijna 25 jaar is zeker geen leuke ervaring. Half januari heb ik het bericht gekregen, vanaf 25 januari is mijn opzeg gestart en tot vandaag gaat het nog steeds met ups en downs.

En toch … Ga even mee in mijn verhaal, dat ik hier wil delen omdat ik in deze eerste maand al zoveel inzichten heb gekregen, al zoveel van de mij in de afgelopen jaren aangeleerde tools voluit in actie heb gezien … dat ik dit echt wil delen. Omdat ik nu nog meer dan ooit geloof dat ook jij als klant van Gromicoach, om het even waar je vandaag staat, het potentieel hebt te kunnen schitteren zonder te verliezen aan je authenticiteit.

Lees verder »

Omdat elke hoogbegaafde uniek is en dus heel hard op zoek moet gaan naar een maatwerk oplossing, willen we met Gromicoach hierrond een open netwerk opzetten qua doorverwijzingen.

Dit platform heeft 2 grote doelen: kennis delen en doorverwijzen naar de juiste collega. 

Ben jij een coach die actief bezig is met hoogbegaafden?

En wil je weten wat dit platform voor jou en voor je klanten kan betekenen? Schrijf je dan snel in voor onze info sessie in de week van de hoogbegaafdheid.

Bent u een coach? Wil u ook op de kaart gezet worden op dit platform, je events kunnen toevoegen en mee profiteren van de contacten die we hebben in Vlaanderen en Nederland met ouders van hoogbegaafde kinderen? Registreer je dan en van zodra het platform in productie is nemen we contact op.

Sponsor van