Een goed alternatief voor zitten blijven … is ook winst voor onze hoogbegaafde kinderen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Photo by National Cancer Institute on Unsplash

Interessant artikel rond de zin (of onzin) van zitten blijven.

Artikel zelf gaat niet specifiek voor hoogbegaafdheid maar de adviezen zijn (weer) voor alle kinderen goed. Laten we nu eindelijk afstappen van die klassen op leeftijd! Het slaat absoluut op nieuws.

Scholen die de strikte jaarklassen durven loslaten en leerlingen op hun eigen tempo de leerstof laten verwerken, creëren meer ademruimte voor hun leraren én voor hun leerlingen.

 

More to explorer

Ontslag

Ontslag na 25 jaar dienst. Wat doe je dan? Mijn keus is dankbaarheid.

Ja, een ontslag na bijna 25 jaar is zeker geen leuke ervaring. Half januari heb ik het bericht gekregen, vanaf 25 januari is mijn opzeg gestart en tot vandaag gaat het nog steeds met ups en downs.

En toch … Ga even mee in mijn verhaal, dat ik hier wil delen omdat ik in deze eerste maand al zoveel inzichten heb gekregen, al zoveel van de mij in de afgelopen jaren aangeleerde tools voluit in actie heb gezien … dat ik dit echt wil delen. Omdat ik nu nog meer dan ooit geloof dat ook jij als klant van Gromicoach, om het even waar je vandaag staat, het potentieel hebt te kunnen schitteren zonder te verliezen aan je authenticiteit.

Responses