Ben je op zoek naar een echte growth mindset uitdaging?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Growth mindset? Ja, dat vraagt om uitdagingen. Eén van de belangrijkste zaken waar elke coach van hoogbegaafde kinderen (en volwassenen) op werken is om van die fixed mindset tot die growth mindset houding te komen.

  • Uitdagingen durven uitgaan.
  • Niet blokkeren als het even niet meer gaat.

Dit filmpje is zeker niet de eerste uitdaging om aan te pakken maar wel een super goeie? Bij deze is dit een super leuk filmpje waarin de lat steeds iets hoger gelegd wordt. Heerlijk om naar te kijken en pittig om zelf te doen.

Bij deze wou ik deze toch super graag delen.

More to explorer

Ontslag

Ontslag na 25 jaar dienst. Wat doe je dan? Mijn keus is dankbaarheid.

Ja, een ontslag na bijna 25 jaar is zeker geen leuke ervaring. Half januari heb ik het bericht gekregen, vanaf 25 januari is mijn opzeg gestart en tot vandaag gaat het nog steeds met ups en downs.

En toch … Ga even mee in mijn verhaal, dat ik hier wil delen omdat ik in deze eerste maand al zoveel inzichten heb gekregen, al zoveel van de mij in de afgelopen jaren aangeleerde tools voluit in actie heb gezien … dat ik dit echt wil delen. Omdat ik nu nog meer dan ooit geloof dat ook jij als klant van Gromicoach, om het even waar je vandaag staat, het potentieel hebt te kunnen schitteren zonder te verliezen aan je authenticiteit.

Responses