Volg je natuur x

I have a definition of success. It's not about wealth and fame and power. It's about how many shining eyes I have around me. Vul hier je bedrijfsslogan in

BE0000.000.000

Contact

Vul hier je bedrijfsadres in

Als (loopbaan)coach in de natuur vind ik het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk zichzelf durven en kunnen zijn.

Ik motiveer mensen om stil te staan bij hun waarden, hun talenten, hun dromen, hun blokkades,…
Door daar tijd en ruimte aan te geven worden vele zaken helderder en is het gemakkelijker om stappen te zetten en dat hoeven geen grootse stappen te zijn. Zelf geloof ik dat er bijna altijd “alternatieve” wegen mogelijk zijn. O zo belangrijk om je eigen weg te vinden en te volgen…

Ik ga graag samen op zoek naar antwoorden op vragen die bij jou leven.
De natuur helpt ons om dit op een ontspannende (meer ruimte, meer zuurstof, meer diepgang), dynamische en diepgaande manier te doen.

Wie zijn wij?

Inge Vandemoortele

(Loopbaan)coach in de natuur

\” I have a definition of success. It\’s not about wealth and fame and power. It\’s about how many shining eyes I have around me.\”

Een prachtig citaat van Benjamin Zander waarin ik me kan terugvinden;).

 

Als coach werk ik liefst buiten omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van wandelcoaching.

Ik geef geen advies, maar ga graag samen met jou op zoek naar “antwoorden” op vragen die bij jou leven. De natuur helpt ons om dit op een ontspannende (meer ruimte, meer zuurstof, meer groen,…), dynamische en diepgaande manier te doen.
0496 57 55 67

Wat doen wij?

Wat zijn onze geplande events?